Hengstenshow

In 2010 zijn een aantal leden van de marathoncommissie van manege de Oorsprong met het idee gekomen om een hengstenshow voor Friese dekhengsten te organiseren. Onze eerste hengstenshow was op 17 april 2010. Later hebben we in overleg met andere hengstenshows de derde zaterdag van maart vastgelegd.

Op de hengstenshow in Sint Nyk worden elk jaar rond de 25 Friese dekhengsten gepresenteerd, welke onder het zadel, aan de hand, in de lange lijnen of voor de showwagen worden getoond.

Tsjalle

Informatie over Hengstenshow 2020 –> AFGELAST ivm Coronavirus!!

Op zaterdag 14 maart barst het jaarlijks terugkerend evenement, namelijk de hengstenshow, weer los in manege de Oorsprong te Sint Nicolaasga.

Zo’n 25 tophengsten zullen deze avond acte de preseance geven. Het wordt wederom genieten van deze prachtige friese hengsten, die deze avond in vele facetten gepresenteerd zullen worden.
De muzikale omlijsting deze avond is van zangeres Nienke de Ruiter.

De manege/tribune gaat om 18.00 uur open voor het publiek, waarna de show start om 19.00 uur. Dus wees op tijd aanwezig. Vooraf en in de pauze zullen er loten verkocht voor fantastische prijzen! Het belooft weer een leuke en spectaculaire avond te worden met veel sfeer, muziek en fantastische paarden.

Entree is gratis
Programmaboekje kost € 3,-.
Parkeren is ook gratis en dichtbij de manege.

Voor meer informatie  www.psvdeoorsprong.nl
Locatie: C. Faberleane 3, Sint Nicolaasga
Contactpersoon: 0620019446

(klik op de afbeelding voor vergroting)